فونت یکتا

فونت یکتا قلمی هندسی است که دارای سبک درون خطی in-line و زوائد تزئینی است.قدرت نمایشی و تاثیرگذاری فونت یکتا به دلیل این تزئینات بیشتر شده است.
تزئیناتی که تداعی کننده‌ی نقوش اسلیمی است و همین باعث شده است که با وجود هندسی بودن حال و هوای ایرانی داشته باشد .
قلم یکتا دارای تنوع در حروف جایگزین است که طراح با توجه به سلیقه خود میتواند به فرم وترکیبات زیبایی درایجاد تایپوگرافی و ترکیبات نو در این حروف برسد.
از خصوصیات بارز این قلم فانتزی بودن آن است که در عین حال شخصیت جدی دارد
با داشتن این خصوصیات امکان استفاده در زمینه فرهنگی و تبلیغاتی را داراست.


  1. هر خط وفونتی شخصیت داره تو مثال ها از نام های مقدس گذاشته تا آب هویج و…..اگر خطی صبغه مذهبی ووالا داره نباید برای روی کیک وشکلات استفاده شود که به هر قیمتی فقط دیده شود….آیا مثلا خواننده سنتی وکلاسیک با سازهای دیجیتال می تواند حس شعرهای کلاسیک وپرمغز راهماهنگ واصیل ارائه کند !!اگر این خط برای کتیبه نویسی وحال وفضای دینی ومذهبی کاربرد دارد خود مولف باید یه دستورالعمل وزین براش بنویسه نه اینکه خود نیزرعایت نکندوحیفش کند …شان ومنزلت آن را اول خود متولی (مسجد) باید نگه ش دارد

    1. با سلام خدمت شما
      طبق مثال ها که فرمودین و همچنین توضیحات که همراهشون است فونت یکتا هم میتونه کاربرد تجاری داشته باشه هم مذهبی به همین دلیل از دومورد هم نمونه ای طراحی شده…هیچ کجا گفته نشده که حتما برای کارهای مذهبی و کتیبه نویسی باید استفاده بشه

      ضمن اینکه بنده با شما موافق نیستم که حتما فونت یکتا صبغه مذهبی والا داره یا حتما در کتیبه نویسی استفاده بشه خیر هیچکدوم از خط ها همچین ویژگی را ندارند…و هیچکدوم هم تقدس ندارند و هرکسی آزاد هستش با خط هر طور که صلاح دید استفاده کنه و این یک نوع تعصب بی جا هستش که بخوایم به یک خط یا حتی فونت صبغه مذهبی یا تجاری بدهیم و قابلیت کاربردی اون فونت را محدود کنیم.

      1. دروود
        کار زیبایی شده
        موافقم اما ی نکته رو عرض کنم جدای از بحث شما
        کاربرد حروف و فونت باید تناسب داشته باشه با موضوع کار -مثال: برای یک پوستر فرضا با موضوع دیجیتال کاربرد خط نستعلیق یا خطی سنتی نادرسته و حرفه ای نیست مگر اینکه ما هدفی داشته باشیم از کاربردش مثلا موضوع پیوند سنت و مدرنیته یا دیجیتال هست…

        منظور استفاده هدفمند و بجا از فونت هست…
        نظر من اینه هر فونتی ی حسی داره بعضی فونت ها بیشتر ب حال و هوای سنتی میخورن بعضی ها به هر دو حالت و بعضی دیگه …
        این استفاده به جا از حروف به عهده طراح هوشمند هست…

  2. البته از زاویه دیگه هم میشه دید و اون اینکه هم قابلیت مذهبی(فرهنگی) داره و هم تجاری و این دو تقابلی با یکدیگر ندارن. در مورد تایپ فیس برندها ملاحظاتی دارن اما در مورد فونت بعد از ارایه به بازار خریدار مجاز به استفاده به هر شکلی هست و این به قابلیت فونت برمیگرده، من هم مثل شما به حفظ شان کلمات معتقد هستم و عقیده شما برای من قابل احترام هست، اما قابلیت یک فونت جدای از این مسله هست، برای آقای یعقوبلوی عزیز هم آرزوی موفقیت بیش از پیش میکنم.

  3. سلام و دم سازنده گرم،
    اتفاقا بر خلاف نظر بعضی دوستان من این فونت رو یه فونت کاملا مناسب تزئینات و مخصوص دیزاین میدونم، برای بنر، پوستر، کاور و این جور چیزا کاربرد داره،
    یه هنرمند خوش ذوق می‌تونه ازش استفاده کنه،
    در هر حال دست مریزاد به طراح فونت

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *