علی خورشید پور داور رشته گرافیک جشنواره تجسمی فجر از راه یابی ۴۳ اثر گرافیکی برای حضور در این بخش جشنواره هنرهای تجسمی فجر خبر داد.
خورشید پور که با همراهی بیژن صیفوری و ایمان صفایی داوری این دوره از آثار رشته گرافیک جشنواره تجسمی فجر را به عهده داشتند در خصوص نتیجه نهایی داوری و آثار راه یافته به جشنواره تجسمی فجر گفت: در بخش گرافیک ۸۷۱ اثر از ۳۵۱ هنرمند در جشنواره شرکت کرده بودند که در نهایت ۴۳ اثر به جشنواره راه یافتند.
وی در خصوص کیفیت آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره نیز بیان کرد: کیفیت آثار ارسالی بسیار متفاوت بودند به طوری که در میان آنها از آثاری با کیفیت متوسط تا آثاری حرفهای تر به چشم میخورد اما تلاش داوران معطوف به این بود که بهترین پوسترها انتخاب شوند و میتوان گفت که کیفیت آثار انتخاب شده در حد قابل قبول است. تعداد زیادی از پوسترها دارای مضامین فرهنگی و اجتماعی بودند.
خورشید پور در مورد معیار داوری آثار نیز گفت: معیارهای داوری عبارت بودند از توجه به کیفیت چیدمان، جسارت و نوآوری در ایده و تکنیک و همینطور در نظر گرفتن مساله انجام وظایف ذاتی پوستر به عنوان یک رسانه به نحوی که بتواند در جلب توجه مخاطب و انتقال اطلاعات به وی موفق عمل کند.
وی درباره اینکه کارکرد جشنواره تجسمی فجر را چطور ارزیابی میکنید؟ نیز اظهار کرد: جشنواره هنرهای تجسمی فجر فرصت مناسبی است برای هنرمندان که جدیدترین آثار خود را ارائه و از این طریق تازهترین دستاوردهای هنرمندانه خود را به معرض نمایش بگذارند و بدین ترتیب با آگاهی و اطلاع هنرمندان از پیشرفتهای یکدیگر، جهت ارتقا توانمندیهای هنری خود تشویق شده و تلاش کنند.
این عضو شورای داوری جشنواره تجسمی فجر درباره تلاش برای ایجاد گفتگو بین هنرها که یکی از محورهای این جشنواره است، نیز گفت: من معتقدم هر یک از هنرهای تجسمی فی نفسه دارای ارزشهای منحصر به خود است.
سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر بهمن ۹۹ در مرکز فرهنگی و هنری صبا برگزار می شود.