« استفاده از هنر نگارگری به عنوان یک نشانه در هویت بصری شهر می تواند به جز زیبا کردن فضای شهری، شرایط فرهنگ سازی با توجه به هویت ایرانی را فراهم سازد. گرافیک محیطی باید نشان دهنده هویت هر شهر باشد و طبق هویت تاریخی، فرهنگی و هنری آن شهر طراحی شود.
یک گرافیک محیطی قوی، مخاطب گسترده ای را به سوی خود جلب می کند و می تواند زمینه ساز بیان مفاهیم و هویت ایرانی اسلامی شوند. از سوی دیگر به دلیل این که ایرانیان با هنر سنتی (نگارگری) خاطره های قومی و مذهبی دارند، می تواند راحت تر با مخاطب خود ارتباط برقرار سازد و در مقایسه با گرافیک شهری که برگرفته از جامعه مدرن خارج از هویت ایرانی است، موفق تر عمل کند.
اما با توجه به مطالب ذکر شده نکته قابل تامل این است که چرا شاهد فراموشی هویت سنتی و بومی ایرانی خود در شهرهای امروزی و در بین مردم شده ایم؟
به همین دلیل در این طرح سعی بر آن شده با استفاده از تصویر باغ در نگارگری های ایرانی و نیز مشابهت فضای شرکت توسعه مجتمع های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان به یک باغ با وجود عناصر مختلف باغ ایرانی در این محوطه(آب، خاک، درخت ، کوه و…) در طراحی تابلوهای هدایت کننده مورد استفاده قرار گرفته است که بدین گونه بتوان با خلق و برجسته کردن هویت ایرانی ، باعث رقابت شهرها در جلب توجه و جذب سرمایه، توسعه کسب و کار، گردشگری و … شد.»
این پروژه در سطح شهر اصفهان توسط سمانه مرادمند کارشناس ارشد گرافیک در راستای زیباسازی شهرداری اصفهان اجرا شده است.