استفاده از حروف لاتین در طراحی گرافیک و گرایشهای مختلف آن گریز ناپذیر است. نوع نوشتار و یا فونت، تاثیر بسزایی در طراحی دارد و انتخاب فونت مناسب و بازی با آن، یکی از هنرهای طراحی است. امروز، 8 فونت لاتین جذاب را معرفی خواهیم نمود که هر استودیوی دیزاین باید آنها را داشه باشد. اگر شما یکی از این فونتها را برای طراحی خود انتخاب نموده و کار خود را با آن شروع کنید مطمئن هستیم که طراحیهای زیبایی را با استفاده از این فونتها ارائه خواهید داد. با هم نگاهی به این فونتها داشته باشیم:
Helvetica Neue: یکی از محبوب ترین فونتها میباشد که توسط Max Miedinger طراحی شده است. این تایپفیس بخشی جدایی ناپذیر از دنیای گرافیک و چاپ است و جزو استانداردترین از نظر فرم و انواع است. در واقع برای هر نوع ارتباطی از آن استفاده میشود.
FF Din: یک تایپوگرافی پیشرفته است که توسط طراح نماد هلندی البرت ژان پل، طراحی شده است. این فونت برای استفاده در تبلیغات، بسته بندی، سرمقاله، لوگو، نام های تجاری و طراحی وب مناسب است.
Brandon Printed: بر اساس فونت مشهور Brandon Grotesque طراحی شده است که در استایلهای گوناگون ساده، قدیمی، شبیه چاپ و همراه با سایه میباشد. همچنین دارای 95 شکل خاص مانند پیکان، خطوط هندسی، اعداد، ستاره و … نیز میباشد.
Museo Slab: همتای کاملی برای فونت Museo Sans میباشد. یک فونت از نوع Slab serif اما قدرتمندتر از آن.
Quickpen: یک نوع فونت معمول و سبکبار از حروف که برای انتقال حسی از اعتماد به نفس و همینطور شبیه دست نوشتههای سریع با قلم طراحی یا براش، طراحی شده است.
Miller: یک فونت تاریخی که برای روزنامه، کتاب، مجله و دیگر کاربردهای شرکتی توصیه میشود که توسط Matthew Carter طراحی شده است.
Frutiger: فونتی مناسب برای بیشتر کاربردها و آژانسهای تبلیغاتی، با کیفیت جهانی. این فونت توسط Adrian Frutiger برای توسعه سیستم علامتها طراحی شده است.
Core Circus: یک فونت لایه لایهای است که از 7 لایه افکت 3 بعدی، 8 لایه افکت 2 بعدی و یک لایه افکت سایه تشکیل شده است. حروف بزرگ و کوچک این فونت با ویژگیهای خاصی از هم جدا شدهاند. این فونت برای استفاده در عنوان طرح جلد کتاب ها، تیتر ها، لوگوتایپ و دیگر تایپوگرافیها مناسب است.