کاشانی می گوید: «در طراحی این پوستر به دو نکته اهمیت زیادی دادم، نخست، با توجه به اینکه پوستر مخاطب این جشنواره جوانان هستند، تلاش کردم آن را متناسب با محدوده سنی آن ها طراحی کنم. دوم، جشنواره هنرهای تجسمی جوانان در 10 رشته هنری آماده شده است، من نمیخواستم این پوستر را به یک رشته خاص متمایل کنم، به همین خاطر از هر 10 رشته در طراحی استفاده کرده ام.
وی ادامه داد: «پوستری که برای جشنواره طراحی می شود باید از استانداردهایی پیروی کند تا در فضاهای فیزیکی و مجازی مختلف قابل انتشار باشد. پس شما در چنین رویدادهایی با یک پوستر معمولی روبه رو نیستید و باید متناسب با هرکدام از این فضاها ویژگیهای متفاوتی را اعمال کنید تا بیشترین تاثیر را بر مخاطب داشته باشد. به همین دلیل در طراحی پوستر جشنواره هنرهای تجسمی جوانان به هویت بصری توجه ویژه ای داشتم تا بتواند در هر فضا از پس کار بر بیاید.»
او درباره دستی که در میانه پوستر قرار گرفته است گفت: « اگرچه اِلمان دست را در هنرهای تجسمی زیاد دیدهایم، ولی با خواندن یک جمله از متن فراخوان جشنواره من تصمیم گرفتم که از دست در پوستر استفاده کنم.و آن جمله این بود: «روزهای جوانی همین دستهای تو هستند، وقتی رنگی، نقشی، فرمی و طرحی به جهان اضافه میکنی …» من یک دست را در تصویر کشیدم که به نظر میرسد کار خود را تمام کرده و اثری از رنگ (کاری که خلق کرده) روی آن باقی مانده است.
کاشانی در مورد تایپوگرافی این پوستر چنین گفت: «در ابتدا پوستر دورههای گذشته جشنواره را به خوبی بررسی کردم. یکی از ویژگیهایی قابل توجه در پوسترهای قبلی پررنگ بودن تایپوگرافی بود. از آنجا که من نمیخواستم پوستر به سمت رشته خاصی برود تاکید زیادی بر تایپوگرافی نداشته و از فونتهای آماده با کمی تغییر استفاده کردم. البته تایپوگرافی برای من بسیار مهم است و از آن در کنار تصویر بسیار استفاده میکنم. در این پوستر نیز همینطور بود.«
وی درباره انتخاب رنگ در پوستر جشنواره هنرهای تجسمی جوانان افزود: «در انتخاب رنگ نیز، متن فراخوان اثر گذار بود. درجایی از متن، وصف شاعرانهای از تابستان بود که مرا به استفاده از رنگ گرم هدایت کرد. اگر بهار را فصل رویش بدانیم، تابستان فصل تکاپو و جوانی است. پس ترکیب رنگهای سبز و نارنجی میتواند بهترین نماد برای این فصل و جوانی باشد تا یک فضای پرانرژی و زنده خلق کند.»
کاشانی درباره بخشی از متن فراخوان که روی پوستر آمده است چنین گفت: «قبل تر ها پوستر را در ابعاد بزرگ و روی دیوار نصب میکردند، اما امروزه اغلب آنها فقط در فضای مجازی دیده می شوند. بنابراین نوشتهی روی پوستر نباید کوچک باشد، چون خوانایی آن کم شده و تبدیل به تعدادی خطوط موازی میشوند. به همین دلیل این متن را به عنوان یک عنصر بصری در نظر گرفتم و در همین جهت از آن استفاده کردم.«
کاشانی ادامه داد: « به دلیل تکاپوی جوانی و حضور رشتههای متعدد در جشنواره، تصمیم گرفتم فضای پوستر شلوغ باشد. در عین حال که این پوستر جزئیات زیادی دارد اما سعی کردم به نوعی شلوغیها را هم کنترل کنم.«
لازم به ذکر است که کارگاه های بیست و هشتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان از دهم تا دوازدهم مرداد ماه به صورت مجازی در موزه هنرهای معاصر برگزار می شود.