گاهی دغدغه بازگشت به طبیعت منجر به خلق آثار متفاوتی از سوی طراحان می شود. طراحی، ساخت و تولید محصولی زیست محیطی که به دور از هرگونه تخریب، درصدد جبران بخش کوچکی از آسیب های وارد بر طبیعت را دارد ایده ای است که در پست امروز به آن پرداخته ایم.
« تقویم کاشتنی پروژهای است که بر مبنای قابلیتهای کاغذگری طهران در ساخت کاغذ دستساز طراحی شد. عنصر اصلی کار، کاغذ بذردار است که از اضافات کاغذهای ماشینی و با افزودن بذر گل یا سبزی به خمیر کاغذ ساخته میشود. با کاشتن این کاغذ، بذرها سبز میشوند و الیاف کاغذ پوسیده و به طبیعت برمیگردند. طراحی گرافیک کار، اشارههایی به گذشته دارد که به نظرم در دوره جدیدی که وارد آن میشویم (یا شاید شدهایم) معنا پیدا میکند. از نوشتن مناسبتها و تعطیلات صرفنظر کرده ام تا چرخههای طبیعت، ماه و سال پررنگتر باشد. بخاطر توجه و تمرکز این کار بر طبیعت و دوستدار محیط زیست بودن، در بستهبندی از نایلون استفاده نشده و کیسهای از جنس پارچه متقال برای بسته بندی طراحی شد. برای تگ دوخته شده روی کیسهها از کاغذهای ساقه برنج کاغذگری استفاده شده است. همچنین رنگ پایه چوبی تقویم با مواد طبیعی رنگ آمیزی شده است.»
علی پزشک، متولد 1357 است. او لیسانس مهندسی سختافزار از دانشگاه پلیتکنیک تهران است اما در شاخه هایی متفاوت از رشته تحصیلی اش فعالیت می کند. برنده دیپلم افتخار سرو نقرهای 90، طراحی و اجرای کتاب کاغذهای دستساز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، راهاندازی کارگاه سرامیک دستساز دفتر طرح پرگار، راهاندازی کارگاه کاغذگری طهران و استخراج فونت سينما از پوسترهاى سينمايى، از جمله فعالیت های او هستند.