چالش‌ طراحى روی پارچه

« طراحى پارچه یکى از پر چالش‌ترین پروژه‌هاى کارى در اردیبهشت 97 بود که به سفارش گروه هنرى گوشه به من داده شد. از من خواسته بودند که طرح‌ها تا جاى ممکن خلاقانه باشد و مانند پارچه‌هاى موجود نباشد.

کار را با دیدن و جمع کردن منابعی از طراحى مبلمان، پرده، لباس و غیره شروع کردم. حدودا بعد از یک ماه کار دیدن، شروع به اتود زدن کردم. اتودهاى اولیه خیلى رضایت بخش نبود و قابلیت تولید در انواع زمینه هاى پارچه (پوشاك، مبلمان و …) را  نداشت.

طراحى مجدد کار با توجه به اولویت مشترى که آزادى، جسارت و خلاقیت در کار بود، این بار بدون توجه به قالب کار (پارچه) آزادانه‌تر انجام شد. بعضى از کارها مستقیما با رنگ و فى‌البداهه به وجود آمد، یک سرى هم ،همزمان با اجرا، تا لحظه آخر تغییر می‌کرد و یکى دو کار هم صرفا تصویرسازى قابل تکرار شد.

طرح ها با اجرای دستى و با تکنیک‌هایى مثل: اکرولیک، پاستل، ماژیک،آبرنگ و… انجام شده است. در آخر پس از 3 ماه طرح هاى اجرا شده را به پیشنهاد مشترى بر اساس رنگ در 5 دسته: سفید، آبى، سبز، قرمز و زرد دسته بندى و اسکن کردم. کارهارا در کامپیوتر، پترن (الگوى تکرار شونده) کردم و براى بهتر دیده شدن چند کار را در مدل‌هاى سه بعدى ارائه کردم و در اخر اصلاحات پایانی را پس از ویرایش نهایی مشتری انجام دادم.

در ابتدا قرار بود گروه گوشه حقوق مادى و معنوى این طرح ها را به خریداران بفروشد، به این معنى که هر طرح فقط به یک خریدار فروخته می‌شد اما پس از طی زمان طراحى، روند کار و فروش تغییر کرد. کارها حدودا 2 ماه بعد از تحویل، چاپ شد و توسط خود گروه گوشه در زمینه هاى کوسن، فرش و حوله هاى مسافرتى و … تولید شد. این کارها در خانه موزه بتهوون، در فروشگاه گوشه موجود هستند.»

امیر محمد سخامهر و پریا جعفر  فارغ التحصیل گرافیک از دانشگاه آزاد تهران مرکز، از سه سال پیش به صورت فریلنس در زمینه های گرافیک، تصویرسازی و انیمیشن دوبعدی شروع به کار کرده‌اند.