امروز گفت وگوی کوتاهی با تصویرگر ایتالیایی آندرا ریوولا (Andrea Rivola) را برای شما آماده کردهایم تا به بهانه آن با آثار یک هنرمند دیگر آشنا شویم. آندرا در شهر Riolo Terme زندگی میکند و همزمان با فارغ التحصیل شدن مشغول کار آزاد به عنوان یک تصویرگر و طراح گرافیک شده است. او در رسانه های دیجیتال و آنالوگ کار می کند و همیشه علاقمند به همکاری با هنرمندان دیگر است.
از چه زمانی مشغول کار تصویرگری شدهاید؟
تقریباً از سال2000 . در آن سال من اولین کتاب خود را منتشر کردم؛ اما خواسته من برای تبدیل شدن به یک تصویرگر، از سال های قبل تر از آن در من پدیدار شد و تلاش سخت برای کار حرفه ای چند سال پس از آن تاریخ انجام شد.
تصویرگران مورد علاقه شما چه کسانی هستند؟
فراموش کردن افراد کار سختی است اما مشخصاً Gustave Doré, Sergio Tofano, Ferenc Pintér, Quentin Blake, Kveta Pacovska, Lorenzo Mattotti جزو این افراد هستند.
چه داستانی بیشتر شما را جذب می کند؟
البته داستان تصویرگری همیشه برای من ناشناخته است. کتاب های مصور که بیشترین علاقه من را به خود جلب می کنند، آنهایی هستند که داستانش برای من به صورت غیرقابل رسوخ ظاهر می شود و ترجمه آن به صورت تصویر دشوار است. شاید چون در این موارد ما بیشتر به سمت طفره رفتن از تخیل و خلاقیت هدایت می شویم.
برای کسانی که میخواهند به کار تصویرگری روی بیاورند چه توصیهای دارید؟
نبوغ پنهانی در هر جایی و وجود نگاه خلاقانه به هر موضوعی ضروری است. هرچه شما در کارهایتان از اشخاص معروف، جامعه و به طور کل عوام، تاثیر پذیری کمتری داشته باشید آثار تولید شده شما ارزش بصری بیشتری خواهد داشت و متمایزتر خواهید شد.
شما در حال حاضر به چـه کاری مشغول هستید؟
مشغول انجام کار تصویرگری داستانی از Guido Sgardoli به نام “عاقبت” هستم. این کتاب درباره شخصیت یک محقق حیرت انگیز و طبیعت گراست که با ماجراجویی های آکروباتیک در طول زندگی مواجه میشود و زندگی خاصی را دنبال میکند.
در ادامه شما را به تماشای مجموعه ی از آثار آندرا دعوت میکنیم: