بن افلک، بازیگر و نویسنده هالیوودی، در گفتوگویی با تلویزیون CNBC دیدگاههای جالبی در مورد هوش مصنوعی ارائه کرده است که ممکن است نگرانیها درباره این فناوری را کاهش دهد.
او هوش مصنوعی را بیشتر بهعنوان «تلاقیدهنده» معرفی میکند تا خالق، و توضیح میدهد که این فناوری میتواند موانع خلاقیت را کاهش دهد و با حذف چالشهای فنی در برخی جنبههای فیلمسازی، هزینهها را کاهش دهد.
افلک در این مصاحبه گفت: «هوش مصنوعی باعث میشود افرادی که میخواهند فیلمهایی مثل ویل هانتینگ خوب بسازند، بتوانند راحتتر آن را تولید کنند.» این فیلم یکی از موفقیتهای بزرگ او و مت دیمون بود که با هم آن را نوشتند.
بیشتر بخوانید: آیا هوش مصنوعی واقعاً بهدنبال تصاحب حرفه تصویرگری است؟
هوش مصنوعی بهعنوان یک «هنرمند»؟
بازیگر فیلم Gone Girl هوش مصنوعی را با یک «صنعتگر» مقایسه میکند که توانایی کار کردن دارد، اما تأکید میکند که هوش مصنوعی هنرمند نیست، چرا که نمیداند چه زمانی باید متوقف شود.
او میگوید: «دانستن زمان توقف یکی از دشوارترین چیزهایی است که ابزارهای هوش مصنوعی میتوانند یاد بگیرند، چرا که این مسئله به سلیقه برمیگردد. همچنین این ابزارها از ثبات، کنترل و کیفیت لازم برخوردار نیستند.»
افلک معتقد است که هوش مصنوعی برای رفع اشتباهات یا اعمال تغییرات جزئی در پسزمینه یا جزئیات کوچک مفید است، اما جایگزین انسان نخواهد شد.
منبع درآمد جدید
افلک در این گفتگو اشاره کرد که هوش مصنوعی میتواند به تولیدکنندگان تلویزیون کمک کند تا برنامههای بیشتری تولید کنند. حتی این امکان وجود دارد که مصرفکنندگان درخواست اپیزودهای شخصیسازیشده از برنامههای محبوبشان مثل Succession را داشته باشند.
او میگوید: «امید من این است که هوش مصنوعی به یک منبع درآمد اضافی تبدیل شود که بتواند جایگزین فروشهای از دسترفته دیویدی شود.»
تأثیر بر صنعت جلوههای بصری
با این حال، افلک هشدار میدهد که هوش مصنوعی ممکن است برای صنعت جلوههای بصری مشکلآفرین شود.
بن افلک که خود یک علاقهمند به فیلم و دوربین است، در اوایل امسال در یک مستند همراه با همسر سابقش، جنیفر لوپز، حضور داشت. در یکی از صحنههای این مستند، او با اشتیاق در مورد لنزهای «پرایم» و «اولترا-پرایم» صحبت میکند، در حالی که در حال بررسی یک کامیون دوربین است.