گارتین (Gartien) یک شیرینی فروشی مالزیایی است که در ساخت کیک آناناس و مربایی با استفاده از آناناسهای داخلی و دیگر منابع طبیعی موجود در شهر پنانگ (Penang) ملقب به مروارید شرق تخصص دارد.
آنها از روشهای سنتی و دستور پختی محرمانه استفاده می کنند و اصرار دارند تا فرایند آمادهسازی بهداشتی و دقیق محصول خود را بر روی لیبل بسته بندی ها تاکید نمایند. در این پروژه یک دانشجو به نام کی تی تنگ (KT Teng) با الهام گرفتن از فرهنگ کشاورزی محلی و ویژگیهای مواد تشکیل دهنده این محصول، تصویرسازی هایی خلق کرد که از آنها در طراحی این بسته بندی ها استفاده شد.