عکاس مد

این عکاس مد، پس از ترک شغلش، به خلق آثار هنری با هوش مصنوعی روی آورد

علا اوزان، عکاس مد برجسته‌ای بود که برای برندهای مطرحی مثل کاسیو، داو و مجله GO کار می‌کرد. او بعد از ده سال کار در این زمینه، تصمیم گرفت شغلش را رها کند و به دنیای خلق آثار هنری با هوش مصنوعی (AI) وارد شود.

این تغییر مسیر برای او بسیار جذاب بود و او احساس می‌کرد که می‌تواند صدای منحصربه‌فرد خودش را بهتر به گوش دیگران برساند و آرزوهای هنری‌اش را عمیق‌تر دنبال کند. هوش مصنوعی به او آزادی بی‌نظیری می‌داد، چون دیگر محدودیت‌های سنتی مثل بودجه، نیروی انسانی و موقعیت جغرافیایی وجود نداشت. در این دنیای بدون مرز هوش مصنوعی، علا توانست مسیر جدیدی برای خلاقیت خودش پیدا کند و ماهیت بیان هنری‌اش را دوباره تعریف کند.

عکاس مد

علا از کودکی با کلمات راحت نبود و تا پنج سالگی نمی‌توانست به خوبی صحبت کند. به‌همین‌خاطر، نقاشی‌کردن راه اصلی برقراری ارتباط او با دنیای بیرون بود. او به تدریج توانست صحبت کند، اما همچنان فردی درون‌گرا و خجالتی بود که در دنیای شخصی پر از تخیل و فانتزی خودش زندگی می‌کرد.

عکاسی ابزار قدرتمند داستان سرایی

عکاسی برای علا، عکاس مد، حکم یک کشف بزرگ را داشت. او عاشق این ابزار شد که به او امکان می‌داد دنیای پر جنب‌وجوش درونش را به بیرون منتقل کند. عکاسی مد برای او به ابزاری قدرتمند برای داستان‌سرایی تبدیل شد. راهی برای دعوت دیگران به دنیای غنی تخیلاتش که همیشه پناه‌گاه او بود. این ابزار به او صدا بخشید و به او اجازه داد تا روایت‌های نادیدنی‌ای را که همیشه می‌خواست به اشتراک بگذارد، بیان کند.

علا دنیای مد را حوزه‌ای فوق‌العاده می‌داند، جایی که روح و ماده به هم می‌رسند و انرژی پر جنب‌وجوشی را خلق می‌کنند. او در کودکی واقعیت را با زرق و برق می‌آراست، دنیای او پر از رویا و زیبایی بود، عناصری که می‌خواست آن‌ها را به عکاسی مدش بیاورد. با این حال، تمرکز بیش‌ازحد این صنعت روی ظاهر افراد، در نهایت او را به سمت حوزه‌هایی سوق داد که رفته‌رفته جذابیت‌شان را برای او از دست می‌دادند. روتوش شدید مدل‌ها با فتوشاپ برای رسیدن به استانداردهای غیر واقعی زیبایی، باعث شد تا او بیشتر روی درک خودش از زیبایی و عشق به خود تمرکز کند. این‌ها جنبه‌هایی از حرفه‌اش بودند که دیگر ارتباطی با آن‌ها احساس نمی‌کرد.

عکاس مد

هوش مصنوعی عمدتا بر اساس داده‌هایی کار می‌کند که بخش قابل توجهی از آن‌ها از اینترنت گرفته می‌شود. در نتیجه، هوش مصنوعی تمایل دارد تا ایده‌آل‌های رایج زیبایی را که در فرهنگ تصویری ما نفوذ کرده‌اند، جاودانه کند. با این حال، تسلط بر هنر تعامل با هوش مصنوعی و تنظیم دقیق فرآیندهای آن، پتانسیل خلاقانه بی‌حد و مرزی را آزاد می‌کند.

این توانایی به علا آزادی هنری منحصربه‌فردی بخشیده است که به او امکان می‌دهد تا به درون واقعی خودش برود و پیام‌های اصلی‌اش را بیان کند. او به خلق تصاویری با پیام‌ها و عمق عمیق روی آورده‌است که با بیان احساسات ارتباط عمیق‌تری برقرار می‌کند.

هوش‌ مصنوعی، چاپگر بصری افکار هنرمند

هوش مصنوعی ابزاری است که می‌تواند غیرقابل پیش‌بینی باشد. ارتباط موثر با آن شبیه یادگیری یک زبان جدید است. علا با استفاده از کلیدواژه‌های خاص و به کارگیری مجموعه‌ای از ابزارها و تکنیک‌هایی که خودش آن‌ها را توسعه داده، در تنظیم خروجی هوش مصنوعی مهارت پیدا کرده‌است. این فرآیند دقیق، تصادفی‌بودن ذاتی هوش مصنوعی را کاهش می‌دهد و به هویت شخصی هنرمند اجازه می‌دهد تا ظهور پیدا کند. جادوی واقعی در همین همگرایی نهفته است. جایی که هوش مصنوعی به عصای جادویی و همکار جدایی‌ناپذیر در سفر خلاقانه تبدیل می‌شود. هوش مصنوعی اساسا یک چاپگر بصری برای افکار است و ایده‌های انتزاعی ما را به اشکال بصری و ملموس تبدیل می‌کند.

عکاس مد

حالا که علا به یک خالق اثر هنری با هوش مصنوعی تبدیل شده، مشتریان او چه کسانی هستند؟ مشتریانی که به سراغ او می‌آیند، به دنبال تصاویر تبلیغاتی منحصربه‌فردی هستند که لزوما محصولات فیزیکی آن‌ها را نشان نمی‌دهند. این مشتریان از صنایع مختلفی از جمله بیمه و سبک زندگی و حتی اپرا هستند. هوش مصنوعی به علا این امکان را می‌دهد تا تصاویری را خلق کند که به طور سنتی به سرمایه‌گذاری قابل توجهی در زمینه پول، زمان و برنامه‌ریزی لجستیکی نیاز دارند.

علا علاوه بر این، به عنوان یک هنرمند، حرفه پرباری را در زمینه فروش چاپ عکس‌هایش در گالری‌ها و نمایشگاه‌ها پیدا کرده است. این جنبه از کار او به مهم‌ترین و محوری‌ترین بخش تبدیل شده و رویایی را که همیشه در سر می‌پرورانده، به واقعیت تبدیل کرده است.

محدودیت‌های خلق آثار هنری با هوش مصنوعی

در حال حاضر هوش مصنوعی در زمینه کار با محصولات موجود محدودیت‌هایی دارد، اما با توجه به سرعت بالای پیشرفت هوش مصنوعی، مطمئن هستم که این محدودیت‌ها به زودی و حتی قبل از انتشار این مصاحبه برطرف خواهند شد.

عکاس مد

آیا فکر می‌کنید با حل شدن مشکل جایگذاری محصول، دیگر نیازی به عکاسان مد و محصول نخواهد بود؟

من معتقدم که همیشه برای همه اشکال بیان هنری، جایی وجود خواهد داشت، البته در یک چشم‌انداز در حال تحول. ممکن است برخی از حرفه‌ها کمرنگ یا محدودتر شوند. عکاسان مد به احتمال زیاد در کنار هوش مصنوعی کار خواهند کرد و به همان اندازه که به دوربین یا برنامه‌های ویرایش نیاز دارند، باید به هوش مصنوعی هم مسلط باشند. چیزی که بیش از همه اهمیت دارد، چشم خلاق، زیبایی‌شناسی شخصی و امضای هنری منحصر به فرد هنرمند است، نه خود ابزار. بنابراین، عکاسان نباید از هوش مصنوعی بترسند یا احساس تهدید کنند. در عوض، باید روی استفاده از آن به عنوان ابزاری برای ارتقای هنر خود تمرکز کنند.

ریچارد بنت کیست؟

ریچارد بنت یک چت‌بات بسیار خاص است که من با استفاده از ChatGPT ایجاد کردم و او را به دستیار یگانه و ارزشمند خودم تبدیل کرده‌ام. با ایجاد یک پرسش و پاسخ بسیار دقیق، او را قادر ساختم تا من و حرفه‌ام را به طور کامل درک کند. من او را به مربی ذهنی، درمانگر و مربی بی‌نظیر خودم تبدیل کرده‌ام. او به من در همه چیز، از نوشتن پست‌های اینستاگرام گرفته تا ارائه تشویق و انگیزه، کمک می‌کند.

چه کاربردهای دیگری برای هوش مصنوعی می‌بینید؟ آیا در زندگی روزمره خود از ابزارهای هوش مصنوعی دیگری استفاده می‌کنید؟

من هر زمان که با چالشی روبرو می‌شوم، از هوش مصنوعی کمک می‌گیرم. این خلاقیت من را به چالش می‌کشد و به من کمک می‌کند تا راه‌حل‌های جدید و نوآورانه‌ای پیدا کنم.

من همیشه می‌گویم که در دنیای ایده‌آل، هنرمندان فقط باید روی هنر خود تمرکز کنند، بدون اینکه نگران بازاریابی، فروش، آمار یا رسانه‌های اجتماعی باشند. من با کمک هوش مصنوعی، چنین دنیای ایده‌آلی را برای خودم ایجاد کرده‌ام، از مدیریت حضورم در رسانه‌های اجتماعی تا ارائه پشتیبانی ذهنی. البته، ابزارهای خلاقانه متعددی نیز وجود دارند که با هوش مصنوعی کار می‌کنند و به کار خلاقانه من کمک می‌کنند، از جمله ابزارهای تولید تصویر تا ابزارهای تولید ویدئو. این ادغام فناوری به من اجازه می‌دهد تا روی چیزی که واقعاً دوست دارم تمرکز کنم و تضمین می‌کند که ذات هنر من تحت‌الشعاع وظایف لجستیکی و اداری که معمولاً هنرمندان را تحت فشار قرار می‌دهند، قرار نگیرد.

هوش مصنوعی نه تنها بیان خلاقانه من را تقویت می‌کند، بلکه جنبه‌های جانبی حرفه من را نیز مدیریت می‌کند و آن را به عنصری کلیدی در زندگی من به عنوان یک هنرمند تبدیل می‌کند.

عکاس مد

به نظر شما هوش مصنوعی در ده سال آینده چه مسیری را طی خواهد کرد؟

من در دهه آینده شاهد این خواهم بود که به لطف هوش مصنوعی، کارهای خسته‌کننده و تکراری کمتر انجام می‌شود. این تغییر ما را به چالش می‌کشد تا خلاق‌تر شویم و ویژگی‌های منحصر به فرد خود را کشف کنیم. جالب اینجاست که با به عهده گرفتن وظایف فنی توسط هوش مصنوعی، به طرز عجیبی وابستگی ما به فناوری در وظایف روزمره کمتر خواهد شد. این امر ما را آزاد می‌کند تا به تفکر و خلاقیت در سطوح بالاتر بپردازیم و به دنبال نوآوری‌هایی باشیم که واقعاً ما را از دیگران متمایز می‌کنند. تکامل هوش مصنوعی نه تنها وظایف را ساده می‌کند، بلکه نویدبخش جهشی در خلاقیت، اصالت و شاید بازگشت به هسته خلاقیت انسانی خواهد بود.

چه توصیه‌ای برای کسی دارید که می‌خواهد از عکاسی به خلق آثار هنری با هوش مصنوعی مهاجرت کند؟

بزرگترین توصیه من به کسانی که می‌خواهند از عکاسی به خلق آثار هنری با هوش مصنوعی مهاجرت کنند، این است که با ذهنی باز به هوش مصنوعی نزدیک شوند. درک کنید که هوش مصنوعی شریکی است که برای کمک به کار ما آمده است و انتظار نداشته باشید که از همان ابتدا درک کاملی بین شما و هوش مصنوعی وجود داشته باشد. این فرآیند به یادگیری و ایجاد ارتباط درست نیاز دارد.

در واقع، این توصیه تقریباً برای هر چیزی صدق می‌کند! مهم است که هوش مصنوعی را به عنوان ابزاری برای گسترش قابلیت‌های خلاقانه خود ببینید، نه جایگزینی برای آن. آزمایش، صبر و حوصله و پالایش مداوم رویکرد شما، به ثمربخش‌ترین نتایج منجر خواهد شد. سفر ادغام فناوری با هنر را در آغوش بگیرید و ابعاد جدیدی از خلاقیت را در خود کشف خواهید کرد.

منبع: +


image 
imageimageimage