لذت کشف لحظه‌ها

«همیشه نوشتن برایم سخت بوده اما در عوض، کشیدن خیلی راحت و شیرین. گوشه همه دفترها و کتاب‌ها و هر جایی که می‌شد نقاشی می کشیدم؛ حتی رو هوا!

ادبیات همیشه بیشترین تاثیر را بر روی کارهایم داشته است؛ داستان‌ها و نمایشنامه‌ها دریای عمیقی هستند که مرواریدهای بی‌شماری را در اختیارم قرار می‌دهند.

معمولا پیش از اتود زدن زمان زیادی را صرف تحقیق درباره داستان و موضوع می‌کنم؛ اما ایده کار ناگهانی شکل می گیرد؛ وقتی اتودهای اولیه روی کاغذ می آیند بسیار ساده و خام هستند ولی در هنگام اجرا، کم کم شروع به رشد می کنند و پخته می‌شوند.

لذت کشف لحظه‌ها، اتفاقی است که در هنگام اجرا باید رخ دهد تا یک کار بی بدیل خلق شود؛  وقتی تخیل بیدار می‌شود به این زودی‌ها راضی نمی شود دست از کار بکشد. به همین‌خاطر اتود بارها و بارها هنگام اجرا تغییر می‌کند.

هر اثری مخاطب خودش را دارد. همیشه تمام سعی خود را می‌کنم که بر روی صندلی گروه مخاطب بنشینم و کار را از زاویه دید او نیز نگاه می کنم. به نظرم یک اثر، هر ایده و تکنیک خاصی که داشته باشد باید برای مخاطب هدف آن جذاب باشد. مخاطب هدف می‌تواند از یک کودک تا یک هنرمند بزرگسال متفاوت باشد. متاسفانه خیلی از وقت‌ها می‌بینیم که ظاهرا مخاطب اثر کودک است ولی نتیجه کار فقط برای مخاطب بزرگسال قابل درک و تحسین است! این آفتی است که در آثار بسیاری از تصویرگران وجود دارد و من تلاش می‌کنم از این مسئله دوری کنم.»

محسن محمد میرزایی٫ متولد  ۱۳۶۶ و کارشناسی بازیگری از دانشگاه آزاد واحد اراک و کارشناسی ارشد از دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران است.


image 
imageimageimage
  1. ساده . ساختاری گویا . پر از جزییاتی که ابتدای امر نه تنها کار رو شلوغ نکرده بلکه لذت ِ کشف ِ دیداری ِ جزعیات رو به بیننده میده
    بسیار لذت بردم دوست عزیز
    موفق باشید

  2. سلام و خسته نباشید خدمت اقای محمد میرزایی واقعا کارهایتان عالی بود همیشه یکی از دق دقه‌های من این بود که چرا نمی‌شود در ایران کتاب‌های خوب با تصویرسازی‌های خوب کار کرد، فکر می‌کردم ما تصویر ساز خوب نداریم اما روز به روز به این اشتباه خودم پی می‌برم که واقعا استعدادهای جوان خوبی داریم اما وقتی از دید یک ناشر نگاه می کنم می بینم یکی از دلایلی که ناشران کمتر به این سوی می روند هزینه های زیاد در مراحل چاپ و از همه مهم تر در کشور ما متاسفانه کتاب در جایگاه خودش نیست و صنعت نشر ما متاسفانه دارد اسیب می بینه امیدوارم روزی برسه که به جای اینکه وقت با ارزشمان را در شبکه‌های اجتمایی بگذارنیم بی خود و بی جهت صرف کتاب خواندن کنیم و به نسل بعد خودمان کتاب خواندن را یاد دهیم

    با تشکر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *