طراحی بسته بندی قهوه سرد دَم

این بسته بندی در تابستان سال 1399 طراحی و در بخش بسته بندی سومین دوره مسابقات بهترین قهوه سرد دم ایران، برگزیده شد.
قهوه سرد دم، با استفاده از آب سرد و در فرایندی بین ۱۸ تا ۲۰ ساعت آماده می‌شود.
با توجه به این که این محصول به تعداد محدود، در محلی مشخص و با سفارش قبلی توزیع می‌شود، به دلیل خاص بودن نوع سفارش و احترام به مخاطب در طراحی آن از هارد باکس و بطری شیشه‌ای استفاده شد.
شیشه برخلاف پت، دارای کیفیت بالاتر و زیبایی بیشتری است، علاوه بر موارد قبل قیمت به صرفه شیشه در تولید، ماندگاری بهتر کیفیت محصول و قابلیت بازیافت سریع‌تر آن بسیار حائز اهمیت است.

برای متمایز شدن طراحی این اثر با آثار مشابه در بازار از تصویرسازی گیاه قهوه استفاده کردیم تا مخاطب به جای دیدن تصاویر متداول دانه قهوه، فنجان و …. با شمایل کلی گیاه قهوه آشنا شود.
همچنین با توجه به تولید این محصول در ایران، تلاش ما بر این شد که چیدمان اثر خالی از هنر ایرانی نباشد؛ پس عنوان بسته بندی با خط نستعلیق طراحی شد .

قهوه سرد

قهوه سرد قهوه سرد قهوه سرد قهوه سرد قهوه سرد قهوه سرد قهوه سرد