سرو نگار
سرو نگار

نمایشگاه پوسترهای برگزیده سالانه گرافیک سرو نگار

نمایشگاهی از آثار برگزیده سالانه گرافیک سرو نگار در گالری شفق واقع در یوسف آباد، فرهنگسرای خانواده واقع در پارک شفق برگزار می‌گردد. به گزارش روزرنگ، موسسه هنرهای تجسمی سرو نگار باهمکاری اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کرمان و شهرداری کرمان، موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان سالانه گرافیک سرو نگار را برگزار می‌نماید.

به گفته محمدرضا هاشمی‌نژاد دبیر سالانه گرافیک سرو نگار این رویداد هنری ملی با محوریت معرفی مشاهیر فرهنگی، هنری، مذهبی و آثار معماری، تاریخی، فرهنگی و هنری استان کرمان در بخش‌های مختلف و هر ساله و در هفته گرافیک برگزار می‌گردد. وی در خصوص برگزاری اولین دوره این سالانه اعلام داشت در این دوره هنرمندان علاقمند با ارسال بیش از ۱۲۶ اثر در بخش مسابقه این سالانه را همراهی کردند.

وی همچنین گفت با توجه اهتمام برگزارکنندگان و هیات داوران بر جنبه‌های کیفی آثار نمایشگاهی ۱۸ اثر به نمایشگاه راه یافته و به همراه  ۲۴ اثر در بخش هنرمندان مدعو مجموعا ۴۲ اثر در موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان به نمایش گذاشته شده که هم اکنون نیز این نمایشگاه با همکاری فرهنگسرای خانواده وابسته به شهرداری تهران از تاریخ 5 تا 8 تیرماه در محل گالری شفق برگزار می‌گردد.

در این دوره سالانه گرافیک سرو نگار هیات داوران مرکب از استاد ابراهیم حقیقی، استاد علی خسروی واستاد علیرضا مصطفی‌زاده‌ابراهیمی آثار ارسالی را داوری کردند و آقایان عادل صدر ممتاز دبیرخانه اجرایی و میثم ثمرخی ریاست محترم موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان دبیرخانه نمایشگاهی را بر عهده داشتند.

موضوع اولین سالانه گرافیک سرو نگار معرفی خواجوی کرمانی شاعر برجسته کرمانی می‌باشد. خواجو که به نخل‌بند شعرا نیز شهرت دارد، در اواخر سده‌ی هفتم هجری در کرمان زاده شد. زمان زایش او را به اختلاف بین ۶۶۹ تا ۶۸۹ هجری قمری ثبت کرده‌اند. او در دوران جوانی خود جدا از کسب دانش‌های معمول روزگار، مسافرت را نیز پیشه نموده و بازدیدهایی نیز از مناطق اصفهان، آذربایجان، شام، ری، عراق و مصر داشته و پس از بازگشت از این سفرهای طولانی، مدت اندکی در سیرجان و سپس در شیراز اقامت گزید. خواجو را به القاب خلاق المعانی و ملک الفضلا نیز می‌شناسند. وی در نیمه‌ی سده‌ی هشتم هجری در شهر شیراز درگذشت و در تنگ الله اکبر این شهر، نزدیک رکناباد به خاک سپرده شد.

خواجو از شاعران تاثیرگذار بر غزل فارسی است که حافظ طرز غزل خود را به او شبیه می‌داند.

این سالانه در اولین دوره برگزاری خود از همراهی معنوی انجمن طراحان گرافیک ایران، مرکز کرمان شناسی و بنیاد ایرانشناسی (مرکز کرمان) نیز برخوردار بود.

اطلاعات مرتبط با موسسه هنرهای تجسمی سرو نگار به شرح زیر است:

آدرس: تهران، خیابان یوسف آباد، خیابان 21، فرهنگسرای خانواده، نگارخانه شفق. تلفن: 02188554018

زمان افتتاحیه: یکشنبه 5 تیرماه 1401 ساعت 18

منبع