دورتر از خانه

روزرنگ در پست امروز خود سراغ مجموعه ای رفته است که براساس داستان یکی از بهترین نویسندگان معاصر ایران تصویرگری شده است. اسم « نادر ابراهیمی» همواره احترام و علاقه مخاطبان را با خود همراه می آورد، نکته ای که می تواند به دشوارتر شدن کار تصویرگر بیفزاید. از آن دشواری های شیرین و خاطره انگیز.
« این تصاویر برای داستانی به نام ” دور ازخانه ” نوشته « نادر ابراهیمی» کارشده است که در قالب مجموعه ای به همراه سه داستان دیگرتوسط نشر”کتاب خروس”در دست انتشار است.
“دور ازخانه” قصه ی دختر بچه بازیگوشی است که در خانه و محله ی زندگی اش، همه از دست او عصبانی و خسته اند. روزی مهمانی به مادر دخترک پیشنهاد می دهد که او را برای مدتی همراه خود به سفر ببرد. آن شب دخترک به خواب می رود و خواب آن سفر را می بیند….این داستان بسیار تصویری و در نوع روایت پر از جزئیات است. ضمن اینکه متعلق به زمان و مکان خاص خودش است. این ویژگی ها من را به سمت این حال و هوای رنگی و این جنس طراحی ها که می بینید سوق داد. »

« ماهنی تذهیبی» کارشناس ارشد تصویرسازی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. همکاری با ناشرین ومطبوعات کودک و نوجوان، تصویرگری بیش از بیست جلد کتاب و شرکت در نمایشگاه ها و جشنواره های تصویرگری در داخل و خارج از ایران از جمله فعالیت های او هستند.

1

2 3 4 5 6 7 8etood-8 etood-6 etood-7 etood-4 etood-5 etood-2 etood-3 etood-1
image 
imageimageimage
  1. تصویرسازیهایی پرجزییات و پرزحمت، که شلوغی رو تبدیل به یک حس کرده. رنگها و پرستپکتیوش خاص و منحصر بفرد شده و فضای خوبی رو بوجود اورده که درعین حال که شلوغه اما هارمونی و نظم داره. نمیدونمچرا یاد مینیاتورهای ایرانی افتادم.
    خسته نباشید

  2. خانم اصفهانی جزو معدود تصویرسازان کتاب کودک هستند که چند سبک طراحی رو تجربه کرده اند و به نظر میرسد قصد متوقف شدن در توسعه سبکها رو هم نداشته باشند. در تمام اون سبکها هم واقعا کارشون عالی است.

    یک نکته که در مورد تصویرسازان عالی ایرانی، با توجه به حرفه ام به نظرم میرسه اینه که چرا این دوستان فقط در فضای کتاب کودک مانده اند و مثلا وارد حوزههایی مانند تصویرسازی برای بیزنس ها وارد نمیشوند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *